ONZE CURSUSSEN

ONZE INSTRUCTEURS VERZORGEN VERSCHILLENDE CURSUSSEN

Het standaardpakket is voor de beginners (bij voldoende aanmeldingen). Deze cursus bevat 16 lesavonden van 2,5 uur en start oktober. De cursus wordt afgesloten met een examen. Het examen bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch gedeelte. Praktijksituaties worden –zowel tijdens de lessen als op het examen- beoefend met Lotusslachtoffers die speciaal opgeleid zijn om ongevallen en verwondingen levensecht na te spelen.

De lessen zijn inclusief Oranje Kruis lesboek en examengeld

De kosten van deze basiscursus: €195,- (veel Ziektekosten verzekeringen vergoeden deze kosten, klik hier voor meer informatie....)

AGENDA & HERHALINGSLESSEN

AGENDA
Hier vind u belangrijke data.

Herhalingslessen worden gegeven voor het geldig houden van het EHBO diploma. De gevorderden volgen deze (verplichte) herhalingslessen om hun vaardigheden op peil te houden. klik hier voor het schema voor 2019 - 2020 en de AGENDA

EERSTE HULP AAN BABY'S EN KINDEREN

De cursus eerste hulp aan baby’s en kinderen is bedoeld voor ouders, grootouders, de oppas, leraren peuter, kleuter en basisonderwijs, zweminstructeurs, enz. Cursusduur: twee avonden van 2,5 uur.

Kosten van deze cursus: Inclusief materiaal en hand-out € 55,-

REANIMATIE EN AED

De cursus reanimatie + AED bevat een aantal basisverrichtingen die de instructeur je gaat aanleren. Hieronder valt bijvoorbeeld: het beoordelen van de vitale functies, reanimatie en het bedienen van een AED. Het is niet verplicht, maar een voordeel hierbij is, als je al enige kennis van ehbo hebt.

Cursusduur: 1 avond 2,5 uur.

Kosten van de reanimatie cursus + AED: € 35,- (miv februari 2020)

Klik hier om u in te schrijven voor een de cursussen

Voor meer informatie over de cursussen of je opgeven voor een cursus kun u ook een e-mail sturen naar:

info@ehbobadhoevedorp.nl

De lessen worden gegeven in Het Dorpshuis, Snelliuslaan te Badhoevedorp.

 

 

 
naar boven